Tweedehands materiaal

Heel wat schoolmateriaal blijft na afstuderen nog jarenlang in jullie kasten of op jullie bureau liggen tot het ooit eens bij een verhuis in een kartonnen doos verzeild raakt om uiteindelijk in een containerpark te belanden. Woordenboeken, schorten, rekenmachines, turnshirts, hand- en leesboeken, uitrusting voor de brandweer in integrale veiligheid… ze ondergaan allen hetzelfde lot. Dit is jammer, want de huidige leerlingen kopen dit nieuw terwijl ze het even goed kunnen over kopen van pas afgestudeerde studenten. Iedereen doet voordeel: de afgestudeerde krijgt nog iets voor materiaal dat hij of zij toch niet meer gebruikt en nieuwe leerlingen kunnen voordeliger iets overnemen.

Heb je iets aan te bieden? Geef dit dan in via dit formulier en noteer voldoende informatie over wat je hier plaatst: welk model van rekenmachine, welke editie van een (woorden)boek, maat van schorten of turnshirts…Geef bij voorkeur één voorwerp per ingave in. 

Wil je een stagepak van graduaat Verpleegkunde verkopen? Geef dit dan in via dit formulier.

Geïnteresseerd om iets over te nemen?

Bekijk dan hier het aanbod. Informeer je grondig over de vereisten voor je huidig schooljaar bij je leerkracht: sommige types rekenmachines zijn niet meer geschikt, sommige handboeken zijn vernieuwd enz.

Alle jarenRekenmachineLO T-Shirts
1ste jaarA-stroomB-stroom
2de jaarA-stroom
3de jaarD Humane WetenschappenD Maatschappij en WelzijnwetenschappenD/A Maatschappij en welzijnA Zorg en welzijn
4de jaarSociale en technische wetenschappenVoeding – Verzorging
5de jaarSociale en Technische wetenschappenJeugd- en gehandicaptenzorgDefensie en veiligheidVerzorging
6de jaarSociale en Technische wetenschappenJeugd- en gehandicaptenzorgVerzorging
7de jaarKinderbegeleider DuaalKinderzorgThuis- en bejaardenzorgVerzorgende /zorgkundige duaal
7de jaar / Se-n-SeVeiligheidsberoepenIntegrale veiligheidLeefgroepenwerking
HBOGraduaat Verpleegkunde

Iets succesvol verkocht en mag het van de lijst? Tof! Vermeld het hier, dan halen we het uit het aanbod.

*IVV Sint-Vincentius is niet verantwoordelijk voor de afhandeling van de verkoop van het materiaal: bij niet betaling of niet overhandigen van de goederen, is de school niet aansprakelijk. Deze pagina biedt enkel de mogelijkheid om vraag en aanbod bij elkaar te brengen zonder zich te mengen in de exacte afwikkeling van het verkoopsproces.