Partner Arteveldehogeschool

Om het graduaatsniveau te versterken, werken wij samen met de Arteveldehogeschool en drie andere dynamische partners: CVO VSPW GentZoWe Verpleegkunde en CVO Kisp.

Met deze partners vormen wij een leernetwerk rond kwaliteitszorg, curriculum-ontwikkeling, innovatief onderwijs, internationalisering, …

Arteveldeleernetwerk, HBO5, verpleegkunde, A2, graduaat

Dankzij de samenwerking kunnen afgestudeerden van het hoger beroepsonderwijs de onderwijsladder verder opklimmen.

Met hun graduaatsdiploma krijgen studenten vrijstellingen en kunnen ze via een verkort traject een bachelordiploma behalen. Hetzelfde geldt ook voor bachelorstudenten die hun studie niet afmaken en overstappen naar een graduaatsopleiding.

IVV Sint-Vincentius en de Arteveldehogeschool reiken samen je graduaatsdiploma uit.