Start2Nurse Ronse

Start je opleiding verpleegkunde op de werkvloer!

Sinds 1 februari 2018 biedt onze school een nieuw traject aan binnen de graduaatopleiding Verpleegkunde: Start2Nurse@Ronse.

Dit is een innovatief project waarbij de school en het werkveld de handen in elkaar slaan. Het uitgangspunt is leren op de werkvloer: wat je leert tijdens de lessen, wordt onmiddellijk toegepast in de praktijk. Hierdoor is er een heel grote betrokkenheid met het werkveld.
De campus Oudenaarde van IVV Sint-Vincentius en vzw Werken Glorieux zijn partners in deze unieke samenwerking.

Voor wie?

Start2Nurse@Ronse richt zich tot studenten die deeltijds werken in de zorg en willen doorgroeien tot gegradueerde in de verpleegkunde.
Het kan ook zijn dat voltijds onderwijs niet jouw ding is. Ook dan biedt dit project een oplossing.

Organisatie

Je combineert werken en studeren en volgt je opleiding op de werkvloer. Je gaat drie dagen per week werken en/of stage lopen en volgt twee dagen les. De lessen worden gegeven door docenten van IVV Sint-Vincentius in de lokalen van AZ Glorieux. Een aantal specifieke lessen vinden plaats op de campus Oudenaarde van de school. Inhoudelijk volg je hetzelfde traject als alle andere studenten binnen IVV Sint-Vincentius.

Individuele aanpak

We willen onze studenten alle kansen geven. Daarom coachen we je doorheen je opleiding: wat loopt er goed, waar ondervind je problemen, waarvoor heb je extra ondersteuning nodig? Je wordt betrokken bij je eigen leerproces zodat je je mogelijkheden optimaal kan ontplooien.

Interesse?

Neem contact op met onze campus Oudenaarde!

Hoogstraat 20
9700 Oudenaarde

055 31 13 94

 

 

Traject