Online infomoment

Omwille van de corona maatregelen zijn we genoodzaakt om onze opendeurdag met informatie over het schooljaar 2020-2021 anders te organiseren. Tot 31 augustus is het niet toegestaan om fysieke inschrijvingen op school te organiseren voor nieuwe leerlingen en studenten.

Wil je jouw zoon of dochter inschrijven in één van onze secundaire opleidingen (2de jaar tem het 7de jaar/Se-n-Se opleiding) dan kan dit vanaf maandag 25 mei 2020 en enkel telefonisch. Neem contact op met leerlingenadministratie op het nummer 09 235 82 40. (Keuze 3) Nadat je één van de medewerkers hebt gesproken, ontvang je de nodige inschrijvingsdocumenten. Bellen kan tot en met 10 juli en opnieuw vanaf 17 augustus telkens van 9 tot 12 en van 13.30 tot 16.30u.

Voor meer info kan je een afspraak maken met de contactpersoon van de studierichting die momenteel je voorkeur geniet. Dit kan je doen door onderstaand formulier in te vullen. Wij plannen dan voor jou een infomoment in zodat we via de telefoon of videochat uitleg kunnen geven over de opleiding en werking van de school. Uiteraard geven we dan ook antwoord op al jullie vragen die jullie zeker en vast hebben.

Als u graag op onze school de opleiding wil volgen raden we u aan niet te wachten tot na het infomoment. U kan zich alvast inschrijven. Plaatsen zijn per opleiding beperkt.

Maak nu een afspraak: