Inschrijvingen

Je kan je steeds komen inschrijven op schooldagen na afspraak. Ook op de opendeurdag, infonamiddag en infoavonden (graduaat Verpleegkunde) is er mogelijkheid tot inschrijven.

Voor de secundaire opleidingen kan je je inschrijven vanaf 25 mei 2020 zolang er vrije plaatsen zijn binnen de studierichting van je keuze. Praktische informatie hierover volgt nog.

Inschrijven eerste jaar

De aanmeldingsperiode is verlengd!

Omwille van de geldende coronamaatregelen wordt de aanmeldingsperiode voor het secundair onderwijs verlengd tot en met 8 mei 2020 (12u ’s middags). Hierdoor krijgen ouders meer ruimte om zich te informeren over hun schoolkeuze nu sommige secundaire scholen hun infodagen hebben  geannuleerd. Daarnaast kan er langer ondersteuning geboden worden bij het online aanmelden voor zij die moeilijkheden ondervinden.

Dit houdt wel in dat je als ouder pas op 15 mei 2020 in de late namiddag een mail zal krijgen met het resultaat van je aanmelding. Ook als je je kind nu reeds hebt aangemeld. 

Als je een plaats krijgt toegewezen in een school, kan je je kind daar vanaf 16 mei 2020 inschrijven. Meer info: www.aanmeldensecundairescholen.gent

Duid zeker meerdere favoriete scholen aan. Er is geen limiet. Meerdere scholen aanduiden, vermindert de kans op een plaats van voorkeur niet. Als onze school je grootste voorkeur geniet, zet het dan op de eerste plaats. Je vindt onze school in het aanmeldingssysteem onder de naam: IVV Sint-Vincentius.
Meer info: www.aanmeldensecundairescholen.gent

Wat breng je mee?

Breng zeker je identiteitskaart mee.
Belangrijk: als je nog geen 18 jaar bent, moet minstens één van je ouders (of de persoon die het ouderlijk gezag uitoefent) aanwezig zijn bij de inschrijving.

Wil je je inschrijven voor de opleiding Graduaat Verpleegkunde?
Breng dan ook je hoogst behaalde diploma of getuigschrift mee.

Instapdata

  • Alle opleidingen: 1 september.
  • HBO Verpleegkunde en Leefgroepenwerking hebben twee startmomenten per schooljaar:
    1 september en 1 februari.

Secundair en Se-n-Se

Infonamiddag:
vrijdag 26 juni 2020 van 13.30 tot 17 uur

Voor de secundaire opleidingen kan je je inschrijven vanaf 25 mei 2020 zolang er vrije plaatsen zijn binnen de studierichting van je keuze. Praktische informatie hierover volgt nog.

 

Graduaat Verpleegkunde

Interesse om te starten met graduaat Verpleegkunde?

Meld je aan via dit formulier.
Na je aanmelding word er contact met je opgenomen zodat we je goed kunnen informeren over de opleiding.

Welkom op alle campussen!

Andere infomomenten:

– zaterdag 20 juni 2020 van 13 tot 16 uur
– dinsdag 25 augustus 2020 van 18 tot 20 uur